Nem vagy még horgász? A VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupán legyél horgász Te is!

Ne csak szurkolóként, érdeklődőként vegyél részt a VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupán! Eddig csak mágneses halat fogtál a búcsúban, és még nincsen horgászengedélyed? Csapj le a kínálkozó alkalomra, vizsgázz le a 2023. május 3-7-ig tartó programsorozat pénteki napján, vagyis május 5-én!

A horgászvizsga követelményeit bárki teljesítheti, aki elmúlt már 10 éves, így gyerekek is nyugodtan megpróbálhatják. Idén pedig a VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa rendezvény alkalmával hivatalos keretek között is sor kerülhet arra, hogy ezáltal is gyarapodjon a horgásztársadalom apraja-nagyja.

Éppen ezért egy délelőtt erejéig a verseny helyszíne egyúttal horgászvizsga centrummá is átalakul!

A jelentkezők teljes mértékben hivatalos körülmények között adhatnak számot a tudásukról, a vizsga a Horgász Egyesületek Somogy Megyei Szövetsége, vagyis a MOHOSZ által felhatalmazott bizottság előtt történik majd, a jogszabályoknak megfelelően és díjmentesen.

Minden jelentkező részéről egy előzetes regisztrációra lesz szükség, melyet a https://horgaszjegy.hu/ oldalon lehet rögzíteni, és vizsgázni csak ennek birtokában lehet. Regisztrációhoz segítség az alábbi számon érhető el: +36 59/324-432

Igaz ugyan, hogy 2021 óta a horgászvizsga teljesítése elektronikus formában történik, azonban a vizsgabizottságok továbbra is megmaradnak, tehát nem egy otthon is elvégezhető online kvízről van szó. Tehát a vizsgázó a bizottság jelenlétében egy elé helyezett tablet segítségével ad számot a tudásáról a horgászat elméleti és halfelismerési tárgykörét érintve.

Vizsgára való felkészítő tananyag és gyakorló felület a https://horgaszjegy.hu/ oldalon található saját fiókba való belépés után. Vizsgára való bejelentkezés az alábbi telefonszámon lehetséges: +36 30/201-6185

A tervek szerint május 5-én, két turnusban, 9-9 fős létszámokkal lehet vizsgázni az engedély megszerzéséért. További érdeklődés esetén egy 3. turnust is indítunk.

Az időpontok:

  1. május 5. péntek

9:00-10:00 Horgászvizsga 1. turnus (max. 9 fő)
10:00-11:00 Horgászvizsga 2. turnus (max. 9 fő)
12:00-13:00 Horgászvizsga 3. turnus (max. 9 fő) – nagyobb létszámú érdeklődés esetén

Megosztás:

Előző posztjaink:

Lépjen kapcsolatba velünk!

For Blogs