Bemutatkozás

AKTIV HOTEL GARGANTINI

A Gargantini család már több, mint 20 éve várja szeretettel természetszerető, horgász vendégeit. Az Aktiv Hotel Gargantini által oly szeretettel kezelt, több, mint 200 km-nyi horgászvizek lehetőséget nyújtanak a hotel szállóvendégei számára, hogy szenvedélyüknek hódolhassanak. E vizek kizárólagosan csak az Aktiv Hotel Gargantini vendégei számára elérhetők. A horgászat szenvedélye a családban generációról generációra, apáról fiúra száll, immár a hatmadik nemzedék óta.

A sok éves szakmai tapasztalat lehetővé teszi, hogy vendégeik számára a terület adottságaihoz illő technikákat bemutatva egy élménydús horgászatot biztosíthassanak.

ADRIANO GARGANTINI

50 év tapasztalata áll Adriano mögött, aki négy kontinenst átpecázva szerezte meg tapasztalatait híres horgászok társaságában. Büszkesége a az IGFA világrekordnak is számító pér kifogása. Jelenleg az Aktiv Hotel Gargantini által kezelt horgászvizeket érintő logisztikával foglalkozik.

“50 éve horgászom. 4 kontinensen próbálhattam már ki horgászbotjaimat, miközben a világ leghíresebb horgászait ismerhettem meg. Sikereimet egy IGFA világrekordnak számító pér koronázza. E tapasztalatok terelték utamat a mostani tevékenységem felé, jelenleg az általunk kezelt horgászvizek szervezésével, kezelésével foglalkozom. “

ALBERTO GARGANTINI

23 éve horgászik, tapasztalatait Venezuelában, Mongóliában, Kanadában, Kubában, Svédországban, Közép-Szibériában, a Bajkáli-tavon, Írországban és a Zöld-foki Köztársaságban szerezte.
Jelenleg a legyező horgászatért és a mesterséges csalikkal horgászható vizek adminisztrációjáért felelős.

Mindeközben idegenvezetőként segíti a legyezőhorgászokat, illetve a gombászokat.

A sok éves szakmai tapasztalat lehetővé teszi, hogy vendégeik számára a terület adottságaihoz illő technikákat bemutatva egy élménydús horgászatot biztosíthassanak.

IFJ. FRANCESCO GARGANTINI

Immár 20 éve horgász, s mint a testvére, ő is több országban megmérettette már magát: többet között Venezuelában, Kubában, Kanadában, Svédországban, Kenyában és a Zöld-foki Köztársaságban is. Elsősorban a pergető horgászatot s az élő csalik használatát kedveli (fenekező horgászat, pontyhorgászat, bolognai módszer).

A horgászvizek kezelésével foglalkozik, mind pergetés, mind az általános horgászatot érintően, s e közben a horgászok és gombagyűjtők számára nyújt idegenvezetést.

ERICA GARGANTINI

Az Aktiv Hotel Gargantini zökkenőmentes működéséért felelős, de igazi szívszerelme a konyha, ahol néhány osztrák fogás mellett igazi olasz ízekkel kápráztatja el vendégeit.

FOGLALD LE MÉG MA SZÁLLÁSOD

Legyen részed egy exkluzív élményben. Amennyiben kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal.