Olaszország

Horgássz a festői Itáliában

Megkezdtük első horgászbázisunk kiépítését, melynek helyszínét olasz horgászturisztikai partnerünk a Mincio Horgászat Mantova régiójához tartozó Castellucchio-i szálláshelye biztosítja.

Idilli környezet, folyami és tavi horgászat a gyönyörű Mantova-i régióhoz tartozó Castellucchio-ban. Külföldi partnerünk jóvoltából mindezt elérhető árakon kínáljuk kedves horgásztársainknak. 

Gigantikus méretű harcsával szeretnél megküzdeni?

Horgássz Európa legjobb harcsás vizén, az óriás halakban gazdag, festői szépségű Oglio folyó partján vagy a Mantovai tórendszeren. Garantált a a kapás! A rekord méretű halak mellett páratlan szépségű táj fogadja az odalátogatókat.
A helyszín nem csak a horgászoknak kedvez, hiszen számos történelmi és turisztikai látnivaló van a környéken, érdemes tehát családi nyaralással egybe kötni ezt a horgásztúrát. A szállás csendes, nyugodt környezetben, zöldövezetben található, ugyanakkor a nagyobb városok és az autentikus horgászvizek autóval is 10-30 perc alatt megközelíthetők.

Fenekezés

Pergetés

Akár 50+ kg

Horgászélet Olaszországban

Kattints a videóra a lejátszáshoz!

 

Idilli környezet

A közelben halakban gazdag vizek, tavak és folyók helyezkednek el, mint például a Pó vagy az Oglio folyó, mely látványban is páratlan. A helyszín nem csak a horgászoknak kedvez, hiszen számos történelmi és turisztikai látnivaló van a környéken, érdemes tehát családi nyaralással egybe kötni ezt a horgásztúrát. A szállás csendes, nyugodt környezetben, zöldövezeti részen található, ugyanakkor a nagyobb városok és az autentikus horgászvizek autóval is 10-30 perc alatt megközelíthetők.

Részletek, költségek

Szállás

30 €/fő/éj
(+1x 15€ takarítási díj)

Étkezés

(Opcionális)

Reggeli: 5 €/fő/nap
Ebéd: 20 €/fő/nap
Vacsora: 15 €/fő/nap

Horgászat

Éves horgászengedély
67 €

Foglald le még ma szállásod

Legyen részed egy exkluzív élményben. Amennyiben kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal.