Balatoni versenyek

INTERNATIONAL BALATON CARP CUP

International Balaton Carp Cup 2024-ben a Balaton horgásztörténetének legnagyobb nemzetközi bojlis horgászversenyét rendezik meg ismét Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa (International Balaton Carp Cup) néven. Ez a verseny remek alkalom arra, hogy a Balaton, mint Közép-Európa legnagyobb tava horgászvízként is bemutatkozzon a világ minden részéről érkező bojlis módszerrel horgászóknak.

IX. HETHLAND FEEDER KUPA

A hagyománnyá vált Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupának hetedik alkalommal ad helyet a déli part csodálatos gyöngyszeme, a leghosszabb szabad strand Zamárdiban. Technikai bázisunk a Zamárdi – Hethland Zamárdi VSZ Üdülő.

A verseny időpontja: 2024. május 10-12. Idén is gondoltunk a gyermekekre, szombati versenynapon előzetes nevezést követően megrendezzük 15 fő részvételével az ingyenes horgászversenyt.

GYERMEKHORGÁSZAT

2024-ben nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Balatoni Hethland Feeder Kupa keretén belül a 15-20 főt számláló gyermek horgászverseny, akik rettegésben tartják a Zamárdi Hethland Zamárdi VSZ Üdülő privát partját május 11-én szombaton.

A rendezvénnyel tökéletesen teljesül a verseny célja: a horgászsport fejlesztése, népszerűsítése, tagjai számára a horgászati lehetőségek biztosítása valamint a természet szeretetére és védelmére való nevelés