Balatoni versenyek

International Balaton Carp Cup

2019. áprilisában a Balaton horgásztörténetének legnagyobb nemzetközi bojlis horgászversenyét rendezik meg ismét Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa (International Balaton Carp Cup) néven. Ez a verseny remek alkalom arra, hogy a Balaton, mint Közép-Európa legnagyobb tava horgászvízként is bemutatkozzon a világ minden részéről érkező bojlis módszerrel horgászóknak.

A regisztráció már elindult, bővebb információ: http://ibcc.hu/hungarian/ibcc-2019-regisztracio/

V. Hethland Feeder Kupa

A hagyománnyá vált Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupának ötödik alkalommal ad helyet a déli part csodálatos gyöngyszeme, a leghosszabb szabad strand Zamárdiban. Technikai bázisunk a Zamárdi – Hethland Üdülő.

A verseny időpontja: 2019. május 10-12.

Idén is gondoltunk a gyermekekre, szombati versenynapon előzetes nevezést követően megrendezzük 15 fő részvételével az ingyenes horgászversenyt.

Gyermekhorgászat

2019-ben ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi  Balatoni Hethland Feeder Kupa keretén belül a 15-20 főt számláló gyermek horgászverseny, akik rettegésben tartják a Zamárdi Hethland Üdülő privát partját május 11-én szombaton 10.00-12.00 óráig.

A rendezvénnyel tökéletesen teljesül a verseny célja: a horgászsport fejlesztése, népszerűsítése, tagjai számára a horgászati lehetőségek biztosítása valamint a természet szeretetére és védelmére való nevelés.