Balatoni versenyek

International Balaton Carp Cup

International Balaton Carp Cup 2020. áprilisában a Balaton horgásztörténetének legnagyobb nemzetközi bojlis horgászversenyét rendezik meg ismét Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupa (International Balaton Carp Cup) néven. Ez a verseny remek alkalom arra, hogy a Balaton, mint Közép-Európa legnagyobb tava horgászvízként is bemutatkozzon a világ minden részéről érkező bojlis módszerrel horgászóknak. A regisztráció már elindult, bővebb információ:

https://ibcc.hu/hungarian/2020-informaciok/

VII. Hethland Feeder Kupa

A hagyománnyá vált Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupának hetedik alkalommal ad helyet a déli part csodálatos gyöngyszeme, a leghosszabb szabad strand Zamárdiban. Technikai bázisunk a Zamárdi – Hethland Zamárdi VSZ Üdülő.

A verseny időpontja: 2022. május 4-8. Idén is gondoltunk a gyermekekre, szombati versenynapon előzetes nevezést követően megrendezzük 15 fő részvételével az ingyenes horgászversenyt.

Gyermekhorgászat

2020-ban hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Nemzetközi Balatoni Hethland Feeder Kupa keretén belül a 15-20 főt számláló gyermek horgászverseny, akik rettegésben tartják a Zamárdi Hethland Zamárdi VSZ Üdülő privát partját szeptember 26-án szombaton 10.00-12.00 óráig.

A rendezvénnyel tökéletesen teljesül a verseny célja: a horgászsport fejlesztése, népszerűsítése, tagjai számára a horgászati lehetőségek biztosítása valamint a természet szeretetére és védelmére való nevelés.