Horgászcsemeték, horgászpalánták, figyelem! Versennyel és más szuper programokkal várunk Benneteket is a VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupán!

Te is szívesen kíséred el a szüleidet, nagyszüleidet egy jó kis horgászatra a hétvégén vagy a nyári szünetben? Téged is érdekelnek a halak és imádod a Balatont? Bármelyik kérdésre is igennel válaszoltál, akkor Neked is ott a helyed Zamárdiban a VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupán május 3-7. között! Ja, és persze hozd magaddal a felnőtteket is! 

Kérdezd meg anyut, aput, nagymamát, nagypapát, nagynénit, nagybácsit, de bárkit a családban, hogy vajon hallott-e már a versenyünkről és ha igen, jelentkezett-e már. Ha még nem, mutasd meg neki ezt a cikket és fűzd meg, hogy gyertek el, és vegyetek részt a horgászversenyen! Bizony, lesz gyermekeknek szóló megmérettetésünk is, május 6-án vagy 7-én, attól függően, hogy melyik napra ígérnek szép napsütést. Így amíg apu vagy nagypapa horgászik, Te is botot ragadhatsz, és akár kifoghatod a legnagyobb halat is a Balatonból! Ügyességedet természetesen jutalmazzuk, így biztosan nem mégy haza üres kézzel.

Ha Zamárdiban élsz és a Fekete István Általános Iskola alsó tagozatos diákja vagy, van egy extra jó hírünk! Május 3-án szerdán ugyanis a tanító néni vagy bácsi elhoz téged és az egész osztályt a verseny helyszínére, ahol csupa-csupa horgászattal kapcsolatos programmal várunk titeket egész délelőtt!

A nagyobbak számára ismerős lehet a Tüskevár című regényből Matula bácsi neve, aki a történet szerint mindent megtanít a városból érkező fiúnak, Tutajosnak: mindent, amit a halakról és a berekről tudni kell. Nos, nem ígérjük, hogy egy délelőtt alatt te is mindazt elsajátíthatod, amit Tutajos, de hogy sok érdekességet hallhatsz a halak élővilágáról, viselkedéséről és a halfogás rejtelmeiről, az egyszer biztos.

Ha már horgásztál korábban, akkor lehet, hogy már a távdobást is gyakoroltad, ha pedig még nem, az sem baj, itt az alkalom. Tedd próbára az ügyességedet és lássuk, milyen messzire tudod eljuttatni a pecabotot a vízben!

Remek kézműves foglalkozásokkal is várunk, csupa hallal kapcsolatos témában. Lesz itt  agyagozás és festést-rajzolás, sőt, készíthetsz mágneses horgászbotot is, mellyel egy papírhalat tudsz majd „kifogni”. És ha még mindez nem volna elég, egy szuper vetítést is végignézhetsz. Ezen a délelőttön bizony minden a halak, a halfogás és a balaton körül forog!

És hogy hol és hogyan jelentkezhetsz a horgászversenyre?

Kérd meg a szüleidet, hogy írjanak egy emailt a kovacs.flora@hethland.hu-ra és olvassák el a felnőtteknek is szóló versenykiírást.

Találkozzunk a versenyen és fogd ki a családoddal együtt a legnagyobb és legszebb halakat!

Megosztás:

Előző posztjaink:

Lépjen kapcsolatba velünk!

For Blogs