Így láttátok ti – avagy beszámolók a VIII. Nemzetközi Balatoni Hethland Kupa versenyünkről – 2. rész

A visszaemlékezős sorozatunk első részében Bathó János szemszögéből tekinthettünk vissza az idei, immár hagyományossá vált versenyünkre, mely legalább annyira volt egy horgászbaráti összejövetel és vidám, szakmázásokkal tarkított, kötetlen összejövetel, mint amennyire komoly és elismerésekben is bővelkedő verseny. Ezúttal szintén egy visszatérő résztvevőnk, Takács László rövid, de annál kifejezőbb sorait olvashatjátok, mely írás megint csak arról tanúskodik, hogy résztvevőink nem csupán a megmérettetés miatt jönnek el hozzánk újra és újra olyan szívesen, hanem az ország különböző szegleteiből, sőt, a külföldről érkező cimborák miatt is, akikkel lehet, hogy évente csak itt és ilyenkor találkoznak. 

Úgy vágtunk neki a Balatonnak, hogy végre egy jót keszegezünk a VIII. Hethland feeder kupán. De aztán már pénteken csalódnunk kellett ilyen téren az edzésen, ugyanis még zajlott a dévérívás, plusz a víz kristálytiszta, így este át kellett teljesen értékelni a taktikát, egy megoldás maradt, a böklézés.

Szerencsénk is volt, mert a két nap folyamán a viszonyok nem változtak, fehérhal és ponty a pálya közelében sem volt, így a küszőzés meghozta az eredményét. Személy szerint mindkét nap szektorgyőzelem, 986 darab sneci 12190 gramm súlyban, izomláz, nagy fizikai meló volt! Összetettben majdnem kilencven horgász közül a második helyen végeztem, álmomban nem gondoltam volna! Csapatszinten is megálltuk a helyünket, ugyanis 11 kupát szereztünk, Laci összetett 4., Erik 9. lett, de a többiek is odatették magukat, Tominak is sikerült egy szektordobogó. És a leglényegesebb, eltöltöttünk csodás négy napot családtagjaink, barátaink társaságában a magyar tenger partján. De hogy böklét látni nem akarok egy darabig, az is biztos!

a képekre kattintva egyenként is meg tudod őket tekinteni eredeti méretben!

 

Megosztás:

Előző posztjaink:

Lépjen kapcsolatba velünk!

For Blogs