A világ legnagyobb giga-mega harcsáját fogta ki egy olasz horgász

Elmondása szerint az elvesztésétől való félelem miatt majdnem pánikba esett, hiszen 23 év alatt sosem látott még ilyen óriási halat . olvasható a liner.hu oldalán.

Egy olasz horgász, Alessandro Biancardi teljesen megdöbbentette az egész horgászvilágot, ugyanis néhány nappal ezelőtt egy 285 centis harcsát fogott ki, amikor a Pó folyónál horgászott, s ez azt jelenti, hogy 4 centivel megdöntötte a korábbi világrekordot.

„Csendben közelítettem meg az első helyet és néhány dobás után jött az erőteljes kapás, a hal néhány másodpercig mozdulatlan volt, mielőtt kimerítő küzdelembe kezdett volna az erős áramlatok és sok víz alatti akadály között”

– írta beszámolójában.

Majd azzal folytatta, miszerint 40 végtelen percig küzdött a példánnyal, s amikor először felbukkant a felszínre, akkor tudatosult benne igazán, hogy egy „szörnyeteg” akadt a horgára, amitől teljesen elborította az adrenalin – írta a hirado.hu.

„Az elvesztésétől való félelem miatt majdnem pánikba estem, hiszen egyedül kellett szembenéznem a legnagyobb harcsával, amit az elmúlt 23 év során láttam”

– fogalmazott, kiemelve, hogy később szerencsére jól végződött a történtet.

Biancardi arról is szót ejtett, miszerint később visszaengedte a halat a vízbe, hogy „másnak is akkora örömet okozzon, mint neki, ha sikerül elkapnia”. Majd hozzátette, a harcsa méreteit tíz szemtanú igazolásával rögzítették, és hamarosan hivatalosan is a világ legnagyobb kifogott harcsájaként tartják majd számon.

Borítókép: Facebook/Madcat

Megosztás:

Előző posztjaink:

Lépjen kapcsolatba velünk!

For Blogs