Versenyezz a VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupán és nyerd meg a fantasztikus különdíjunkat, egy Kolibri KM-300-as csúcskategóriás gumicsónakot!

Szeretnéd mostantól nem csak partról becserkészni a halakat, hanem egy ultramodern csónakban ülve? Egy olyan, minden horgászigényt kielégítő terméktípusról lesz most szó, mely megbízható társad lehet, bármilyen módszert is választasz, és az az életérzés, a tudat, hogy nem vagy a parthoz kötve…hát nem fenomenális? 

Két legyet egy csapásra? Igen!

Ha még nem tetted volna, nevezz be a VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupára, horgássz két teljes napon át, szerezz életre szóló élményeket és egyúttal szerezd meg azt a csúcskategóriás gumicsónakot, melyet a díjátadón sorsolunk ki minden olyan versenyző között, aki elindult a bajnokságon és végig pecázza a 2 napot!

De miért is különleges ez a bizonyos Kolibri KM-300-as gumicsónak?

Annak ellenére, hogy a Kolibri KM-300 alapvetően a Standard gumicsónakok közé sorolható, igen sok mindent tud és igen masszív darab. Versenyünkön egy olyan fartükrös verzió talál majd gazdára, mely egy teljes merev könyvpadlóval ellátott konstrukció. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a padló rész könyvszerűen összehajtogatható, hajlékony műanyag csuklópántokkal kiegészítve. Mindezek már önmagában is remekbeszabott és praktikus tényezők és persze a szállítást is jelentősen megkönnyítik az egyszerű ki-be pakolás lehetőségével a csónakba, illetve maga a termék is egy mozdulattal és lendülettel betehető az autóba.

Összeszerelni és vízre bocsátani legalább ilyen egyszerű, és mindössze 10-15 percet vesz igénybe.

Nem csak profiknak…

Akár profi versenyhorgásznak mondhatod magad, akár csak hobbiból járod a vizeket, vízpartokat, ezzel a csónakkal mindenképpen stabil, megbízható eszközhöz lehet szerencséd, még akkor is, ha kisebb motort választasz hozzá.

Háromféle színben és színkombinációban is elérhető a termék, zöld, fehér és vegyes összeállításban.
A hajók kiszabásánál az anyagot egy speciális gépen lézerrel vágják, amely a precíz , pontos kivitelezést biztosítja.

A fő összetevőket forrasztással illesztik egymáshoz, HD (magas frekvencia) hegesztett számítógépes technológia segítségével, amely akár 20-30%-kal jobb kötést biztosít. A varratok minőségét a külső és belső oldalon megerősített szalagok garantálják.

Nos, felkeltettük az érdeklődésedet az említett csónak iránt?

Adj egy esélyt magadnak, hogy Te legyél az a szerencsés horgász, aki nem csak a leggigantikusabb illetve a legtöbb halat fogja ki a Balaton déli szakaszának leghosszabb és legszebb partján, hanem az is, aki hazaviheti a képen is látható csúcsszuper gumicsónakot is!

Jelentkezz tehát a két napos megmérettetésre, találkozz és barátkozz a sok hazai és külföldi horgásszal és nyerd meg a VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa verseny parádés különdíját, a Kolibri KM-300-as gumicsónakot!

Ide kattintva olvashatod a versenyünk kiírását, a technikai feltételeket, aztán pedig várjuk az emailes jelentkezésedet a kovacs.flora@hethland.hu címre.

Mi már csomagoljuk a csónakod, reméljük, találkozunk, hogy átadhassuk Neked!

 

Megosztás:

Előző posztjaink:

Lépjen kapcsolatba velünk!

For Blogs