Színes programok várták a kisiskolásokat a VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa verseny kezdőnapján – 3. rész

A korábbi évekhez hasonlóan idén is a hétvégén megrendezendő VIII. Nemzetközi Hethland Feeder Kupa rendezvényhez kapcsolódva tartottunk kihelyezett tanítási napot a Fekete István Általános Iskola diákjainak. Minden programpont a halakhoz, a horgászathoz és a vízi élővilághoz kapcsolódott, de sok más hasznos ismerettel is gazdagodhattak a gyerekek. 

Idén mintegy 100 alsó tagozatos csemete vett részt a párhuzamosan zajló előadásokon és foglalkozásokon, többek között a Hethland VSZ Üdülőben működő Ferde Fenyő Étteremben kézműveskedhettek is a kicsik.

Gubányi Kata neve ismerős lehet Zamárdi lakóinak, aki számos alkalommal tartott már igen izgalmas és kreatív kézműves foglalkozásokat például a Zamárdi Tájház megbízásából is a gyerkőcök számára, akik ezúttal is lelkesen vágtak bele az alkalomhoz illő feladatba. A kisebbek egy nagyon aranyos kis halat színeztek, vágtak, ragasztottak színes papírból, a nagyobbak pedig egy komolyabb, szintén papírból készült halat hajtogattak és vagdostak, és amelyhez mágnes illetve egy hurkapálcából készült bot is kiegészített. Így már nem csak egy esztétikus és egyben jópofa mágneses játék került ki a gyerekek keze alól. Az alábbi képek is arról tanúskodnak, hogy mennyi ügyeskezű kisiskolás él illetve tanul városunkban.

A szomszéd asztaloknál rajzolhattak, színezhettek a gyerekek, szintén csupa olyan témában, mely vagy a Balatonhoz, a halakhoz, a horgászathoz vagy éppen a hajókhoz kötődik. A kifestőknek hol ceruzával, hol ecsettel és festékkel estek neki a kis művészek, a bátrabbak pedig a saját fantáziájuk után készítették el műveiket, és amint a képeken is látható, igencsak tehetségesen.

Megosztás:

Előző posztjaink:

Lépjen kapcsolatba velünk!

For Blogs