Egyszer volt, hol nem volt…avagy a Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa története 3. rész – VIDEÓVAL és sok-sok képpel!

2017. május közepén tartottuk meg a III. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupát, amely igazán baráti hangulatban telt. A versenyen közel 100 felnőtt és 12 gyermek jelentkező mérette meg magát. Rengeteg képpel és egy igazán hangulatos videóval készültünk nektek nosztalgia sorozatunk első és második része után. 

A kőszegi pecások például így emlékeznek vissza:

A III. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupán három kőszegi horgász indult, akik kiváló eredményt értek el a 93 fős mezőnyben. Földesi János két szektor első hellyel nyerte magabiztosan a kupát. Szövetségünk által is támogatott Kelemen Richárd versenyhorgász egy szektor harmadik és egy szektor első hellyel az 5. helyen végzett.

A harmadik kőszegi versenyző, Tátrai Zoltán a középmezőnyben végzett. Gratulálunk a versenyzőknek és további sportsikereket kívánunk!

Igaz, hogy nem lehet bő 10 percbe belesűríteni azt a Horgász-életérzést, ami körbelengte a verseny napjait, de azért mi megpróbáltuk:
A videó után még további szuper képeket is találsz. ha Neked is vannak olyan felvételeid, amiket szívesen megosztanál velünk, tedd fel a cikk mellé vagy a Hethlandfish illetve a Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa Facebook oldalakon hozzászólásként.

A gyermekverseny igazi szívügyünk, imádjuk a kis horgászpalántákat, néhány kép erejéig őket is megörökítettük.

 

 

 

Megosztás:

Előző posztjaink:

Lépjen kapcsolatba velünk!

For Blogs