Gargantini

Horgászat, szenvedély

A Gargantini család már több, mint 20 éve várja szeretettel természetszerető, horgász vendégeit. Az Aktiv Hotel Gargantini által oly szeretettel kezelt, több, mint 200 km-nyi horgászvizek lehetőséget nyújtanak a hotel szállóvendégei számára, hogy szenvedélyüknek hódolhassanak. E vizek kizárólagosan csak az Aktiv Hotel Gargantini vendégei számára elérhetők.

Az Aktiv Hotel Gargantinitől 50 km-re elterülő, exkluzív, legyező és egyéb horgászmódszerek horgászatára akalmas horgászvizek a karinthiai régióban: Dráva, Gail, Möll, Chalk Stream, Rosebach és Vellach.
Számunka a horgászat nem is sport, nem is hobby, annak természetközeliségében rejlik a titok. Vendégeink számára olyan horgászélményeket kínálunk, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a természethez.

Filozófiánk

Az Aktiv Hotel feltett szándéka, hogy minimumra csökkentse a vizek természetes élővilágába való beavatkozást, csupán támogatást nyújt az őshonos állatvilág fenntartásában. A tenyésztett nőstény péreket és pisztrángokat elrekesztik a folyón, majd a fiatal halakat azok származási helyére engedjük vissza.

Célunk, hogy megakadályozzuk a halállományt veszélyeztető túlfogást.

“A földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Capo Giuseppe dei Nez Percé

Foglald le még ma szállásod

Legyen részed egy exkluzív élményben. Amennyiben kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal.