V. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa

6 kilométeren 123 versenyző horgászott az V. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa horgászversenyen. Zamárdiban
Horgásztak csendes, napos időben, szinte kapás nélkül és horgásztak viharos szélben is úgy, hogy alig győzték kiemelni a halakat a tóból.
A kora nyárra és a késő őszre jellemző időjárással is meg kellett küzdeniük a versenyzőknek a két napos, V. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa horgászversenyen.

Öt ország, 125 versenyzője mérte össze tudását Zamárdiban. A rendezvényt a Zamárdi VSZ Üdülő üzemeltetője a Hethland Kft. szervezte.

Gyönyörű, szélcsendes, napos időben kezdtek versenyezni a horgászok a Zamárdi partszakasz 6 kilométerén. A horgászat szempontjából zord időjárás csalfaságát a legfurmányosabb horgászok le tudták küzdeni és már az első napon is 5-6 kiló halat tudtak a szákokba begyűjteni.

A verseny második napján azonban nagyon jó fordulatot hozott az időjárás változás. Az északi szél szinte tolta rá a halakat a déli parton versenyző horgászokra. Voltak, akik megállás nélkül dolgoztak, mert folyamatos kapás volt a bot végén.
Az V. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa horgászverseny sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az eredményhirdetés utáni percekben a horgászoknak az volt az első kérdése, hogy hogyan lehet jelentkezni a következő évi megmérettetésre.

The post V. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa appeared first on Hethland.