Támogatói felhívás a VIII. Nemzetközi Balatoni Feeder Kupa versenyre

Tamogatoi-kiajanlo-scaled

Tisztelt horgászatért rajongó jelenlegi és leendő Partnerünk!

A Hethland Turisztikai és Szolgáltató Kft. képviselőiként fordulunk Önhöz az alábbi együttműködési kéréssel, bízva abban, hogy a 2023-as esztendő is eredményes üzleti együttműködést tartogat számunkra.

Minden cég életében fontos a köztudatban való megjelenés, melyhez mi sem kínál kedvezőbb lehetőséget, mint egy nemzetközi népszerűségnek örvendő sportverseny képviselete.

Örömmel jelentjük, hogy nagy izgalmak közepette immáron 8. alkalommal szervezzük meg 2023. május 3-7. között a minden évben nagy érdeklődésre számot tartó horgász versenyünket. A nemzetközi keretek között is meghirdetett megmérettetés, a VIII. Hethland Feeder Kupa minden évben a Balaton szíveként is emlegetett Zamárdiban kap helyet. Az 5 napos, szakmai és baráti élményekben is gazdag programsorozat megrendezéséhez keressük a horgászat iránt elkötelezett legnagyszerűbb támogatóinkat, akik számára ezúttal is remek ajánlatokkal készülünk.

A Hethland VSZ Hethland Zamárdi VSZ Üdülő saját partszakaszán megrendezett verseny mágnesként vonzza a halfogás szerelmeseit, a bámészkodó sokadalomtól kezdve a legprofibb hazai és külföldi horgászokon át közismert és a horgászat iránt versenyzőként is elkötelezett művészekig, sportolókig.

És ha már nagyszabású esemény, akkor erről természetesen a média képviselői sem szeretnek lemaradni, a nyomtatott és online sajtó, a rádió és a televízió is híreket, beszámolókat, tudósításokat készít az 5 nap folyamán. Eme sajtóorgánumok közül kiemelnénk a nemzetközileg is elismert és közkedvelt Fishing&Hunting stábját, akik ebben az évben két részes filmet forgatnak az 5 napos eseményről, és amelyet 8 országban 30 alkalommal láthat majd a nagyérdemű.

– A dokumentumba még olvasható, az őshonos fogható halfajok 2023. évi fajlagos tilalmi ideje, kifogható mérettartománya, napi, éves kifogható mennyisége. Amiből kiderül, hogy nemcsak a napi, hanem az éves kvóták is módosultak. Az eddigi napi darabszám-korlátozás alá eső őshonos halfajokból 100 darab helyet, 2023-tól 100 kg-ot lehet megtartani. A nem érintett őshonos halfajoknál pedig az eddig éves 3650 kg-s kvótát levitték 150 kg-ra.

– Megjelent egy fontos változás a harcsahorgászoknak számára is, 2023-tól a tilalmi időszakban is teljes védelmet élvez a harcsa, minden példányt vissza kell engedni.

A szó szerint „hét országra szóló” versenyre felnőttek és gyerekek egyaránt nevezhetnek. A közel 170 fős, többek közt Olaszországból, Ausztriából, Szlovákiából és Szerbiából is érkező versenyzőkkel a Zamárdi partszakasz teljes hosszát felhasználva, a VIII. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupa versenyünk és annak keretén belül a Gyermek Horgászversenyünk  – balatoni viszonylatokban – a legnagyobb feeder kupává nőtte ki magát.

Büszkén említhetjük, hogy a Gyermek Horgászverseny résztvevői legnagyobb megelégedésére
2023-ban is nyitva áll majd Matula bácsi kunyhója, ahol kicsik és nagyok játékos tanulással egybekötve ismerkedhetnek meg a környezetvédelemmel, a Balaton élővilágával, az apró bolharákokon át, a vízinövényeken keresztül egészen a pontyokig. Ezen kívül számos olyan, gyermekeknek szóló vidám programmal is jelentkezünk, melyek bővítik a gyerekek látókörét és fejlesztik ügyességüket.

Ami pedig minden eddigihez képest újdonságként hat majd, az a számtalan horgászattal kapcsolatos üzlet, cég, horgászati és turisztikai egyesület, akik egy nagyszabású, vízpartra kihelyezett kiállítás résztvevőiként teszik még színesebbé a hömpölygő forgatagot.

Eseménysorozatunk népszerűségének, elismertségének ékes bizonyítéka, hogy kiemelt versenyként szerepelünk a MOHOSZ versenynaptárában.

Mindezek fényében bátran kijelenthetjük, hogy aki a támogatónk lesz, egész biztosan még ismertebbé válik horgász körökben, hiszen az esemény előtt, alatt és után is folyamatosan szem előtt lesz a logója, hirdetése, nem beszélve a médiamegjelenésekről. Úgy véljük, a rengeteg érdeklődőt, családtagokat, kiállítókat és a mintegy 170 versenyzőt számláló eseménysorozat garancia lehet erre.

A fentiekre való tekintettel, ezúton kérem fel Önt illetve Önöket az 5 napos rendezvényünk támogatásában való részvételre.

 

Alábbiak szerint felsorakoztattuk elképzeléseinket, melyeket szívesen fogadunk az Önök felajánlásaként:

 

 • bottartók
 • strandzászlók
 • bannerek
 • horgászbotok
 • horgászorsók
 • haltartók
 • kulcstartók
 • baseball sapkák, pólók, stb.
 • matricák a gyermek versenyzők számára
 • és amire mi nem gondoltunk, de az Önök cégét fémjelzi

Viszonzásul pedig a következőket ajánljuk:

 

 • nyomtatott, offline reklámanyagok kihelyezésének lehetősége: szórólapok, plakátok, reklámtáblák, molinó, zászló, stb.
 • online megjelenések a Hethland Kft. oldalain (www.hethland.huhethlandfish.hukizofish.hu és az ezekhez kapcsolódó Facebook és Instagram oldalakon) banner, logo elhelyezése, PR cikk) minden, az eseménnyel kapcsolatos hír, cikk, poszt alkalmával
 • offline megjelenések a rendezvény ideje alatt kihelyezett óriási méretű támogatói molinó felületén logo formájában, illetve nyomtatott plakátjainkon a cég logojának elhelyezése a támogatók sorában.

A felsoroltakon kívül nyitottak vagyunk minden egyedi elképzelésre, mely alapján igyekszünk a legkedvezőbb, leginkább személyre szabott ajánlatot elkészíteni.

Előre is köszönjük, ha megfontolja támogatói részvételének lehetőségét, ez esetben várjuk szíves visszajelzését a következő elérhetőségeink valamelyikén, és mi rövidesen felvesszük Önökkel kapcsolatot.

A jövőbeni eredményes együttműködésünk reményében:

Kiss Zoltán                                                           Kovács Flóra
ügyvezető igazgató                                              ügyvezető igazgatóhelyettes
zoltankiss08@t-email.hu                                      kovacs.flora@hethland.hu
+36 30 219 2731                                                 +36 30 208 3982