Hethland Fish News

Kedves Horgásztársak

A Hethland Fish oldalán elindítunk egy havi rendszerességgel megjelenő Hírösszefoglalót, ami a horgászatot érintő fontosabb híreket, valamint horgászattal kapcsolatos érdekes információkat fogja tartalmazni.

1.  A következő cikkben elolvashatjátok, hogy a 2020-as Balatoni haltelepítés hogyan is sikerült. Szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy hal van, úgyhogy lehet pecázni. https://balatonihal.hu/Hirek/Balatoni-haltelepitesi-osszesito-a-2020-evrol

2.  Amint azzal sokan szembesültetek, 2021-ben sok pontban módosult a Balatoni horgászrend. A horgászrend módosítás leginkább a behúzós horgászatot érintette, de kitér a horgászat más területeire egyaránt.
A teljes cikket itt tudjátok elolvasni.

https://balatonihal.hu/Hirek/Horgaszrendi-valtozasok-2021-ben

Mivel a szabályzat kimondja, hogy néhány kivételével ugyan, de április 1. – április 30. közötti időben csak partról szabad horgászni, ezért a Zamárdiban található, saját balatoni partszakasszal rendelkező Hethland Zamárdi VSZ Üdülő szeretne a horgászni vágyó vendégek és családtagjaik részére lehetőséget biztosítani a biztonságos „családi aktív peca pihenésre”.

3.  A 2021-es balatoni horgászjegyekkel kapcsolatos cikkből kiderül, hogy milyen változásokat eszközöltek az előző évhez képest. Érdemes elolvasni. A Zamárdiban található Hethland Zamárdi VSZ Üdülőben, tavasztól továbbra is lesz lehetőség a napi horgászjegyek igénylésére.

https://www.hirbalaton.hu/elindult-a-2021-es-balatoni-horgaszjegyek-ertekesitese-balatonihal-hu/

4. Zamárdiban a Hethland Zamárdi VSZ Üdülő sok szeretettel várja a horgászni vágyó vendégeit és családtagjaikat. A Privát balatoni partszakasznak köszönhetően lehetőség van (korlátozott számban) a nyugodt horgászatra. Az üdülő saját horgászbolttal is rendelkezik, ahol a szükséges felszerelés, vagy etetőanyag kedvezményesen beszerezhető. Az akció részleteit itt tudjátok megtekinteni:
https://hethland.hu/akciok/

A limitált férőhelyek végett, érdemes minél hamarabb lefoglalni az időpontokat.

5. Hogy milyen is nálunk horgászni? Erről kérdeztük Bodor Józsefet, aki a Bodor Baits csapatával szektor 3. helyezést ért el 2020-ban az #IBCC versenyen.
https://hethland.hu/hirek/interju-bodor-jozseffel-a-bodor-baits-csapatabol/