2021-es Horgász Versenynaptár

2021-es Horgász Versenynaptár

Kedves Horgásztársak!

A MOHOSZ kiadta a sokak által várt 2021-es hivatalos versenynaptárt. A teljes cikket a blog poszt alján található linken tudjátok megtekinteni.

Fontos megjegyezni, hogy az aktuális járványügyi előírások és korlátozások függvényében, egy adott verseny időpontja előtt legkésőbb 30 nappal kerül sor végleges döntésre a megrendezésről, illetve a halasztásról vagy a törlésről.

Kategóriákra bontva:

Úszós versenyek:

Pontyfogó versenyek:

A Zamárdiban található Hethland VSZ Üdülő, mint versenyhelyszín, idén is részt vesz a VII. Nemzetközi Balatoni Pontyfogó Kupán (IBCC), amely május 18-24-ig lesz megrendezve.

2020-ban a Bodor Baits csapata versenyzett a Heethland VSZ Üdülőben és sikerült is nekik a verseny 6. legnagyobb halát (22.70 kg) kifogni.

Bodor Józseffel készült interjút itt olvashatjátok el:
https://hethland.hu/hirek/interju-bodor-jozseffel-a-bodor-baits-csapatabol/

Feeder Versenyek:

Itt szeretnénk megemlíteni, hogy május 7-9-ig megrendezésre kerülő VI. Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder kupa idén egy 5 napos horgászkiállítással is készül a verseny időszakára.

Bővebb információkat a május 5-9-ig tartó VI Nemzetközi Hethland Balatoni feeder versenyről és a hozzá tartozó programokról itt olvashattok:

https://elmeny.hethland.hu/ (folyamatos feltöltés alatt)

Pergető, műlegyező és harcsafogó versenyek:

Casting és távdobó versenyek: