V. Nemzetközi HETHLAND Balatoni Feeder Kupa

2019. május 10-12.

Röviden a versenyről

A hagyománnyá vált Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupának ötödik alkalommal ad helyet a déli part csodálatos gyöngyszeme, a leghosszabb szabad strand Zamárdiban. Technikai bázisunk a Zamárdi – Hethland Zamárdi VSZ Üdülő évről évre gondoskodik versenyünk ellátásáról és zavartalan működéséről.

A verseny időpontja: 2019. május 10-12.

A versenyben maximum 114 fő vehet részt, ezért csak az első 114 nevezést tudjuk elfogadni! Idén is gondoltunk a gyermekekre, szombati versenynapon előzetes nevezést követően megrendezzük 15 fő részvételével az ingyenes horgászversenyt.

Az Aktiv Hotel Gargantinitől 50 km-re elterülő, exkluzív, legyező és egyéb horgászmódszerek horgászatára akalmas horgászvizek a karinthiai régióban: Dráva, Gail, Möll, Chalk Stream, Rosebach és Vellach.
Számunka a horgászat nem is sport, nem is hobby, annak természetközeliségében rejlik a titok. Vendégeink számára olyan horgászélményeket kínálunk, amelyek közvetlenül kapcsolódnak a természethez.

V. Feeder kupa

A versenyzőket 6 szektorra osztjuk (azaz 19 fő). Az értékelés szektoronként történik, a nap végén a szektorok eredményei megtekinthetőek lesznek az üdülő területén, viszont a helyezéseket a verseny utolsó napján hirdetjük majd!

Szabályok: 1 db feeder bot, 1 db horog, a módszer szabadon választható. Etető anyag :12 liter, élőcsali 2,5 l (szúnyog kizárva).Előke és horog méret szabadon választható, methood módszer is engedélyezett. A bajnoki címhez a 2 fordulóban elért összesített eredmény számít.

Szabályok (gyermekek): 1 db úszós spic bot, 1 horog. Felszerelést, etetőanyagot, csalit minden kedves gyermeknek biztosítunk.

A résztvevőknek rendelkeznie kell érvényes állami jeggyel, külföldi versenyzők részére turista jegy váltható.

Nevezési díj: 20 000 Ft (tartalmazza a 3 napos területi jegy díját, s a versenyző részére a szombati, vasárnapi svédasztalos ebédet)

A nevezési díjat a Hethland Kft. 11735177-20000095 számlaszámára várjuk.
Kérjük, a közleménybe a következőt írd: feeder2019+név

Beérkezési határidő: 2019. január 31.

A tartalékos listára kerülő nevezők részére 2019. február 1-jével nyílik meg a lehetőség a versenyben való részvételre!

Kedves horgásztársak!

Kérjük, olvassátok el a részletes versenykiírást.

Amennyiben bármilyen kérdésetek lenne, kérünk benneteket, hogy az alábbi módon írjátok meg nekünk, vagy keressetek minket telefonon.

Nevezési lista