River Drau – Feistritz vize – Dráva

Hossz: 1,6 km. Hely: a töltéstől a kikötőig 1,6 km-es folyásirány. Egész évben horgászható. Áramlat sebessége: 486 m3/másodperc.

Szabályok
Fejenként 2 bot használható, a lárvák és hal használata nincs korlátozva. Tilos biológiailag nem lebomló etető háló használata, s a halak szákban való tartása. Naponta 3 halat tarthatsz meg, amennyiben a korlátozásban meghatározott minimális méretet elérik az adott időszakban.

Paduc:
Dévérkeszeg:
Fejes domolykó: 
Márna:
Pisztráng:
Ponty:
Csuka: 

A folyó rendkívül gyors folyású, sebes kürtőkkel és átlagos 2-3 m-es mélységgel. A bologna vagy nehéz fenekezős horgászat ajánlott. Miután megtörtént az etetés, a rendkívüli és gyors folyás miatt főleg a parthoz közel lesz jellemző a fogás.

Bolognai horgászathoz ajánlott felszerelés
Használt 6-7 m-es bologna botot, 0,18-0,16 mm-es damillal, az úszó pedig legyen 4 és 12 g közötti. A végszerelék legyen rövid 0,14-0,16-os zsinórral, több ólommal és 14/16-os méretű horoggal.

Fenekezéshez ajánlott felszerelés
Használj 4-4,5 méteres botot, nehéz, 50-150 g nehéz etetőkosarat. Használhatsz etető vagy method kosarat is. A damil legyen 0,22-0,25mm közötti és a végszerelék 0,18-0,2mm, az ajánlott horog méret 10-12.

Pergetéshez ajánlott felszerelés
2,7m-es bot közepes vagy nehéz gumihallal, 0,3-as damil és gumicsali a csukáknak vagy sneciknek.

Foglald le még ma szállásod

Legyen részed egy exkluzív élményben. Amennyiben kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal.