HethlandFish - Horgászat határok nélkül

 

A Hethland Fish célja, hogy népszerűsítse Magyarországon a horgászturizmust és összefogja a magyar horgásztársadalmat és egy összetartó, jól működő közösséget hozzon létre. A cég az elmúlt években számos halas gasztro- és horgászrendezvényt bonyolított le nagy sikerrel Magyarországon, köztük a Nemzetközi Hethland Balatoni Feeder Kupát is, ahová egyre több országból érkeznek versenyzőink, valamint több visszajáró sztárvendégünk is megmérette már magát. A Hethland Fish mottója a „Horgászat határok nélkül!”, ami nem csak azt jelenti, hogy a határon túli horgászokat megszólítjuk, de terveink között szerepel, hogy a határon túli vizeket is meghódítjuk magyar horgászainkkal.

Hosszas előkészületek után végre megtettük első próbautunkat Olaszországba, Mantovába, hogy minden rendben menjen az első hivatalos kiszervezett horgásztúránkon és vendégeink a lehető legtökéletesebb szolgáltatásban részesüljenek. Első körben több híres horgásztársunkkal látogatunk ki június 17-én egy hosszabb, 5 napos pecatúra keretein belül. Vendégeink és horgásztársaink között tisztelhetjük többek között több kíváló színművészünket és egyben barátainkat is: Straub Dezsőt, Reviczky Gábor, Trokán Péter, Méhes Lászlót, Böröndi Tamást, Virágh Józsefet, Hevér Gábort, Baráth Attilát és Dányi Krisztiánt, valamint Erdei Zsolt –Madár világbajnok félnehézsúlyú profi ökölvívót is. Egy profi forgató stábbal érkezünk majd a helyszínre, akik segítségünkre lesznek abban, hogy minél hitelesebben adhassuk át nektek az Olaszországban szerzett horgász kalandjainkat és meghozzuk a kedveteket ahhoz, hogy Ti is csatlakozzatok olasz horgásztúráinkhoz a jövőben és nektek is felejthetetlen élményekben lehessen részetek.

Horgászbázisunk helyszínét az olaszországi horgászturisztikai partnerünk, a Mincio Horgászat a Mantova régiójához tartozó Castellucchio-i szálláshelye biztosítja, mely egy ódon majorsági épületből lett kialakítva.Az a romantikus, idilli környezet garantálja az itáliai kényelmet és a környék folyami és tavi horgászvizei a kikapcsolódást és az egyedi horgászélményeket vendégeinknek. A szállás közvetlenül a híres Mantova mellett található, de bizton állíthatjuk, hogy a horgászat szerelmeseinek az itt szerzett élmények sokkal tartósabbak lesznek, mint Rómeó és Júlia románca. A közelben halakban gazdag vizek, tavak és folyók helyezkednek el, mint például a Pó vagy az Oglio folyó, mely látványban is páratlan. A helyszín nem csak a horgászoknak kedvez, hiszen számos történelmi és turisztikai látnivaló van a környéken, érdemes tehát családi nyaralással egybe kötni ezt a horgásztúrát. A szállás csendes, nyugodt környezetben, zöldövezeti részen található, ugyanakkor a nagyobb városok és az autentikus horgászvizek autóval maximum néhány 10 percre találhatóak. Hamarosan érkezünk majd promóciós videóinkkal és élménybeszámolónkkal a „sztártúráról”, addig is néhány kedvcsináló amatőr felvétellel kedveskedünk követőinknek!