HethlandFish - Horgászat határok nélkül

Idén is lesz FeHoVa 2017. február 9-12. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A rendezvény ebben az évben is számos újdonsággal várja az érdeklődőket.

 

- A HETHLAND Kft. is képviselteti magát a rendezvényen.

 

A 2016-ban megrendezett 23. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 17 ország 282 kiállítója vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. A térség legjelentősebb vadászati találkozójaként jegyzett, és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő eseményre több, mint 60 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról.

2016-ban a tavalyinál nagyobb, önálló pavilonban mutatkoztak be a horgász-kiállítók, akik pillanatok alatt „belakták” a megnövelt teret. Számuk 30 százalékkal nőtt a 2015-ös rendezvényhez képest, így még több akcióval és még több termékkel, szolgáltatással várták a látogatókat. 2017-ben egy még nagyobb és modernebb pavilonban mutathatják majd be portékáikat, kínálatukat, közvetlenül az A pavilon mellett.

Jöjjön el barátaival, kollégáival, családtagjaival, és töltsön el egy napot a fegyverek, a vadászat és a horgászat jegyében! Nézze végig kiállítóink ajánlatait, hiszen számos újdonsággal, érdekességgel, hasznos kiegészítőkkel és vásárfiának valóval várják az érdeklődőket!

A széles kiállítói kínálat és a hagyományos programok mellett természetesen 2017-ben is szerepelnek újdonságok a FeHoVa palettáján:

 

Trófeakiállítások:

 • Jégvilág” – Magyar vadászok sarkvidéki trófeái, élethű diorámával
 • „Híres felfedezők jeles trófeái” – 26 magyar felfedező és világutazó legszebb vagy legkülönlegesebb trófeáinak tárlata fotókkal és életrajzokkal kiegészítve
 • „Az őz világa” trófea bemutató – szakmai bemutató az őzek biológiai és vadgazdasági jellemzőiről
 • Emlékkiállítás I. Ferenc Józsefről, mint vadászról – Fotók, valamint eredeti relikviák és trófeák bemutatása
 • Emlékezés Gróf Széchenyi Zsigmondra, halálának 50. évfordulóján (trófeák, idézetek, fotók)
 • Rendellenes gímtrófeák

Díszvendég: Szlovákia – szomszédunk bemutatja vadász- és kiránduló területeit, díjnyertes trófeáit, büszkeségeit, vendégcsalogató ajánlatait

OMÉK konyhája – napi két alkalommal főzőbemutató az OMÉK konyhájában és egy alkalommal kerekasztal beszélgetés a színpadon a gasztronómia vadászatot és horgászatot érintő kérdéseiről

 

Konyhatippek Sági Szilárdtól a Magyar Vadászlap közreműködésével

 

fehova

Nemzetközi Trófeabírálat a 2016-os rendezvényen – fotó: Túróczi Anett

 

Idén először állít ki a FeHoVa-n a Holland&Holland! A közel 200 éve világszinten elismert cég bemutatja remekműveit, de a fegyvereken kívül számos más termékkel és szolgáltatással is várja a látogatókat.

 

Ne hagyja ki horgász programjainkat sem, hiszen méltán népszerű horgászok várják a látogatókat!

 

Ízelítő a programokból:

 • Szendőfi Balázs bemutatja egyedülálló filmjét, a „Budapest halai”-t. A filmvetítésen maga az alkotó is részt vesz, így lehetőség nyílik személyes beszélgetésre is erről a különleges alkotásról és az épp zajló projektekről.
 • Bokor Károly a rablóhalas horgászat rejtelmeiről ad majd elő,
 • Döme Gábor bemutatja saját fejlesztéseit a nagyérdeműnek,
 • Walter Tamás felidézi a 2016-os egyéni európa-bajnoki aranyérme és a csapat világbajnoki győzelem megszerzésének tanulságait a korábbi ifjúsági és immár felnőtt csapat világbajnoki címmel is bíró Csillag László társaságában,
 • Nem telhet el FeHoVa Lukácsi Béla és Dr. Kovács Adrián méltán népszerű pergető bemutatói nélkül, ez idén sem lesz másként! De jelen lesznek az Energo-csapat finomszerelékes ászai is, a többszörös finomszerelékes és feeder román bajnok Benzár Zsolt és európa-bajnokunk, Szilvási Szilárd, lehet majd tőlük kérdezni bátran!

 

Kedvezményes napijegy-vásárlási lehetőség a kiállítás honlapján!

 

A vadásztársaságok, horgászegyesületek és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

 

Bővebb információ: www.fehova.hu

Forrás: www.agroinform.com